Навчимо готувати смачну каву

Інф'юз кави: новий рівень смаку завдяки експериментальній обробці
14 березня

Кава з Колумбії: перлина світу арабіки
7 березня

Анаеробна та аеробна обробка кави: відмінності та вплив на смак
29 лютого

Кава на ніч: все про каву без кофеїну (декаф)
20 липня

Американо vs Фільтр-кава: у чому різниця?
5 липня

Готуємо фільтр-каву в крапельній кавоварці: простий рецепт
4 липня

Omni Roast | Омні обсмажка
Omni Roast — універсальне обсмаження кави, яке підходить як для еспресо, так і для фільтра. Зберігає баланс смаку та розкриває унікальні характеристики зерна.
26 червня

Як вибрати смачну каву в магазині: 5 простих кроків
20 червня

Що міцніше?💪🏻 Капучино чи лате?
Лате містить більше кофеїну, ніж капучіно, адже залежить від порції кави, а не молока. Еспресо здається міцнішим через текстуру, а не вміст кофеїну.
28 травня

Дріп-кава: швидкий та зручний спосіб насолодитися якісною кавою
27 травня

Cold Brew: холодна кава з багатою історією та насиченим смаком
13 червня
Пiдпишiться на нашi новини
Не пропустiть жодної знижки чи новинки! Пiдпишiться на нашу розсилку та будьте в курсi всiх подiй Kredens Cafe.
Залишайте свою електронну адресу та отримуйте лише найкраще для справжнiх кавоманiв!